Effektivitet

Forretningsområdet eftermarked, er den del af vores daglige ritual indenfor miljø,
økonomi og socialengagement

En usædvanlige Chance

Effektivitet betyder for Marelli opmærksomhed for to forskellige men alligevel sammenhængende begreber, i retning fremtid og integration.

I nær fremtid, vil bilen blive udstyret med fremskridtsvenlige systemer, som vil gøre det muligt for føreren af bilen, på en helt ny måde at interagere med den følelse at han er en del af et større system (kunder, leverandører, medarbejder, lokale sammenslutninger, regering og institutioner).
Mobilitets sektor og køretøjs reparation oplever for tiden en store omvæltning og en dybdegående forandring. Nye mobilitets modeller, teknologisk fremskridt for den net tilsluttede og autonome bil, komplekse kørsels hjælpe systemer og systemfaktorer vil uundgåeligt omstrukturere aktørernes kompetencer og skitsere nye forretnings scenarier.
Marelli er et selskab, som siden sin grundlæggelse i bilbranchen i 1919, råder over ressourcer, som ved denne forandring indtager en bærende rolle: Mennesker, viden, kompetencer.
Vi vil mobilisere alt, for at være med i front ved denne konkurrence.
Konkurrence er for os: ingen grænse eller belastning, men en usædvanlig chance, for at gøre vores job bedst muligt, og bidrage for en bedre fremtid for os alle.
Intelligente systemer og innovative løsninger som i denne fase af en stærk udvikling, er garant for en økologisk effektivitet, sikkerhed og livskvalitet i vores køretøjer.