Innovation

Magneti Marelli Parts & Services, er i høj grad garant for kompetence, viden,
teknisk innovation og design indenfor reparation og service hvad angår bilen.

Mobilitetens fremtid

Funktionalitetscookies deaktiveret

Automobilsektoren befinder sig i en intensiv transformations proces som udløst, igennem makrotrends, som miljømæssige og sikkerhedsmæssige multifunktionalitet af køretøjet.

I de kommende år vil der blive indsat intelligente køretøjer, som vil forarbejde store mængder af information, for at forudsige førerens behov. Elektronik og telematik, komplekse kørselshjælpe systemer og forudsigelig diagnose, er kun eksempler for højere effektivitet for at kunne opnå mere sikkerhed. Desuden kan der anvendes en række ekstra funktioner.

For denne udvikling arbejder Magneti Marelli med forskellige produkter og teknologier i kundernes og bilisternes tjeneste.

Et eksempel er belysningen.  Her har selskabet hele teknologien koncentreret, som er grundlaget for en autonom styring direkte i installationsenhederne. Smart Corner ™ som for nylig har fået udmærkelsen ”CES®2019 Innovation Award Honoree” integrere sensorerne som er nødvendig for den autonome kørsel, direkte i forlygterne og baglygterne. Dermed bliver de høje standarder vedrørende design og lysydelse garanteret.

Systemet kan optage forskellige slags af sensorer, blandt dem LiDAR, Radar, kameras og ultralyd samt fremskridtsvenlige LED-belysnings løsninger som adaptive systemer som ADB (Adaptive Driving Beam). Smart Corner™ garanterer udsyn rundt om køretøjet med lette og kraftfulde indbygnings enheder.