09-november-2018

Teknologi ”Smart Corner” ™ fra Magneti Marelli indeholder en udmærkelse ”Innovation Award Honoree” fra CES 2019 i kategorien ”vehicle intelligenc and self-driving technology”

Magneti Marelli modtog denne hæders bevisning ”CES® 2019 Innovation Award Honoree” for Teknologi Smart Corner, som har integreret sensorer for autonom kørsel i forlygter og baglygter af køretøjet, og har hermed so høje standards hvad angår design og lysydelse garanteret. 
Dette blev i går aftes ved CES Unveiled New York, annonceret. Showet, som var forhåndsvisning for CES 2019 i Las Vegas, og gælder for de vigtigste trends og produkter annonceret på forhånd.

Smart Corner fra Magneti Marelli, bliver blandt andre Hightech-løsninger af virksomheden, som tjener til forbedring og sikkerhed og kommunikation i anledning af CES Unveiled i Las Vegas d. 6. januar i Mandalay Bay og fra 8. – 10. januar i Wynn Hotel (Sal Latour 5-7), i et offiziel handelssystem af CES i Las Vegas præsenteret.

Smart corner byder på en fleksibel platform, som forener de af bilfabrikker i område sensorer nødvendige teknologier, og succesfulde funktioner i sensorer, som er til aktivering af trin 1 til 5 af autonom kørsel. Smart Corner reducerer nødvendigheden af kabler og forbindelser og deres separat fordeling i områder af køretøjet på et minimum. På denne måde kan bilfabrikker reducere vægten og deres omkostninger.