27-februar-2024

Magneti Marelli Parts & Services: et bremsesortiment for ethvert behov

Collage di dischi freno, pastiglie freno, scatole Magneti Marelli Parts and Services, e un meccanico con tuta Magneti Marelli Checkstar che tiene un disco freno

Magneti Marelli Parts & Services fortsætter sin ekspansion af sortimentet med avanceret teknologi for at garantere en højere ydelse og overensstemmelse med standarder for originale dele. Magneti Marelli Parts & Services bremseskiver og -klodser er fremstillet med førende materialer og metoder der garanterer hurtig og driftssikker bremserespons under alle kørselsbetingelser.

Sortimentet af Magneti Marelli Parts & Services bremseskiver og -klodser byder på fremragende værdi for pengene og en høj kvalitet, opnået ved produktion på specialfabrikker, og med opfyldelse af standarder for originale dele. Denne tilgang garanterer ikke bare overensstemmelsen med specifikke regulativer, men øger også kvaliteten og driftssikkerheden.
Sortimentet der tilbydes tilfredsstiller behovene for praktisk taget ethvert køretøj der kører i Italien i dag, og opfylder kravene fra sektoren for bilreparationer. 

 

BREMSEKLODSE

Magneti Marelli Parts & Services bremseklodser byder på øget resistens mod slitage og længere levetid, takket være omhyggeligt udvalgte og avancerede kompositmaterialer, som keramiske fibre eller sintret metal. Deres kapacitet for fastholdelse af en høj friktionskoefficient under et bredt omfang af temperaturer (-30 °C til +500 °C) og hastigheder sikrer omgående respons og ensartet bremsning, og bidrager til kørekomfort og sikkerhed.

Magneti Marelli Parts & Services bremseskiver og -klodser er fremstillet på europæiske fabrikker med brug af højkvalitets forbindelser, udstyret med multilags struktur der garanterer fremragende akustisk isolering og støjdæmpning. Takket være kvaliteten af de anvendte materialer, reducerer bremseklodserne fra Magneti Marelli Parts & Services slitagen på bremseskiver og garanterer konstant ydelse over hele deres levetid.

Funktionalitetscookies deaktiveret

BREMSESKIVER

Sortimentet af Magneti Marelli Parts & Services bremseskiver udmærker sig ved brug af materialer der er designet til at garantere varmeafledning og enestående slitagemodstand.. Mange produkter i sortimentet byder på egenskaber som selvventilering, bi-materiale forbindelser, huller og kanaler på bremseflader og overfladebelægninger der forbedrer ydelsen og forlænger levetiden for skiverne. Deres præcise bearbejdning og nøjagtigheden af tolerancerne sikrer effektiv drift og levetid. Sortimentet af Magneti Marelli Parts & Services bremseskiver udmærker sig ved brugen af materialer der er designet for optimal varmeafledning og enestående slitagemodstand.

Materialerne der anvendes ved produktionen af bremseskiver fra Magneti Marelli Parts & Services er udvalgt for maksimeret slitagemodstand og dannelse af mikrofrakturer under termisk stress.. De legeringer med et højt indhold af kulfiber eller speciallegeringer der anvendes sikrer øget levetid og modstand mod termisk deformation.

Vores bremseskiver udmærker sig ved at have bestået krævende tests for  hårdhed, modstand mod traktion, ydelse og støj Dette betyder at hver skive byder på ydelsesniveauer på linje med originale dele.

Funktionalitetscookies deaktiveret

Alle produkter i sortimentet fra Magneti Marelli Parts & Services udmærker sig ved en umiskendelig gul og blå emballage, et symbol for kvalitet og driftssikkerhed i aftermarket sektoren.

Magneti Marelli Parts & Services forsyner branchen med digitale kataloger der kan downloads fra deres website, og byder på adgang til information om produkter og forenkler valget af den bedste bremseløsning for kundens behov.