Teknologi

Magneti Marelli Parts & Services garanterer det højeste niveau af ekspertise, viden, teknologisk innovation og design inden for reparation og vedligeholdelse af biler.

Konstant i bevægelse, sammen.

Funktionalitetscookies deaktiveret


Alle Magneti Marelli Parts & Services' værdier, mål, ambitioner og færdigheder er samlet i disse billeder, i bevægelse, ligesom os.

"Alt er i bevægelse, vi er altid i bevægelse"; dette er indledningen til virksomhedsvideoen for Magneti Marelli Parts & Services, altid er fokuseret på innovation og orienteret mod fremtiden.

I videoen har vi udtrykt alt det, der identificerer og karakteriserer os; vores passion for bilindustrien, for innovation, talent og kreativitet; vores mere end et århundredes erfaring med at udvikle løsninger og teknologiske revolutioner, der har skrevet historie; den kvalitet og pålidelighed, som vi har opbygget gennem tiden; ønsket om fortsat at forbedre os og vokse ... sammen.

Det er dette, der gør Magneti Marelli Parts & Services til den ideelle partner, som kan udvikle nye forretninger på eftermarkedet og tage imod og lede udviklingen på markedet. Takket være vores erfaring og passion har vi svarene på dine spørgsmål!

En video fuld af følelser og ideer, som på lidt over 100 sekunder udtrykker vores måde at forstå eftermarkedet for biler på: "Reinventing Innovation", der giver innovation en ny form, naturligvis sammen med jer alle sammen.