29-april-2020

Marelli vinder 2020 Automotive News PACE Award

h-Digi® Modul det første af sin art, belysningsinnovation, som understøtteralle hoved lys funktioner, og realiserer vejens billedprojektioner.

Automotive News har udnævnt Marelli ved en virtuel ceremoniel, 28.april, som vinder af 2020 PACE Award. Marelli var et af de 13 virksomheder som har modtaget denne prestigefyldte udmærkelse, som leverandør til bilbranchen, for den innovative teknologiske fremskridt. Det h-Digi belysningsmodul fra virksomheden, som leverer, takket være 1,3 millioner pixel blænde fri fjernlys med højopløsnings kvalitet, tog sluttelig prisen med hjem.

h-Digi er et produkt fra Marelli Automotive Lighting, og det er første gang, at der anvendes digital mikro-spejl-teknologi (DMD) i en automobilbelysnings enhed. Det stærke fokus, sikkerheden og førerens komfort bundet op på muligheden, at udvikle en løsning til kører assistance, som også letter kørerens kommunikation, som var hovedårsagen til denne innovation.

DMD har allerede været kendt i mange år, i en mere simpel form i underholdningselektronikken. I det Automotive område, drejer det sig dog om nye optiske komponenter. Disse mulig gøre en bedre belysning og opløsning, sammenlignet med andre forlygter på marked, og den-yderligere evne, assistance og advarsels symboler for føreren, projiceret på vejen.

h-Digi er det første belysningsmodul på marked som anvender lys som kommunikationsmiddel. Billede projektion på vej, kan omfatte, striber, vejradvarsler, ændringer i hastigheds begrænsning, vejarbejder, selektiv belysning for fodgænger, og zebra striber. Denne højopløsende teknologi forhøjer ikke kun sikkerheden og komforten, af køretøjer styret af mennesker, men vil også spille en rolle ved udvikling af delautonome og autonome køretøjer. En stabil billedprojektion er muligt når køretøjs infrastruktur (V2I) teknologi bliver anvendt, hvorved typen og kvaliteten af de sendte meddelelser øges.

”Vi føler os beæret at få denne udmærkelse 2020 Automotive News PACE Award", sagde Sylvain Dubois, EVP og CEO Marelli Automotive Lighting. ”Vores virksomhed er på innovations kurs; dette ligger i vores DNA. Det er det der er drivkraften for at udvikle teknologier som øger sikkerheden og komforten af bilisterne. Denne udmærkelse, er en bekræftelse for fokus og dedikation af vores team medlemmer, og vores værdsatte partner og kunder samt vores urokkelige engagement, for at reducere trafikulykker og trafikdræbte”.

Kvaliteten og ydelsen af h-Digi-modulet overgår andre på marked værende løsninger. Det byder på en høj rækkevidde for nær- og fjernlys, forhøjer intensiteten når der bruges adaptiv -fjernlys, og muliggøre dertil et yderst præcist lysudbytte uden blænding af modkørende køretøjer.