14-september-2021

Motorkøling og indvendig komfort: ny serie

Brochuren med det nye Magneti Marelli Parts and Services-tilbud om motorkøling og indvendig komfort er nu tilgængelig. Den indeholder en overskuelig liste over de produktfamilier, der udgør vores nuværende sortiment.
 

MOTORKØLER
Radiatoren
er den vigtigste del af kølesystemet, Det er en luft-væske-veksler som har til opgave at udlede i atmosfæren den varme, der opsamles af kølemidlet i den forskellige dele af motoren.
Magneti Marelli Parts & Services-sortimentet omfatter mere end 400 produkter til en bred dækning af køretøjsflåden.


KONDENSATOR
Kondensatoren
er en veksler, hvis formål er at bringe klimaanlæggets gas tilbage til flydende tilstand. Den er placeret i nærheden af køleren og er placeret i den forreste del af bilens motorhjelm.
Magneti Marelli Parts & Services tilbyder et bredt udvalg af mere end 230 produkter til de fleste køretøjer på vejene.


KØLERVENTILATOR
Den elektriske ventilator, der normalt er placeret bag radiatoren, er i nogle tilfælde placeret foran denne. Denne komponent øger varmevekslingen, især ved lav hastighed eller under parkering. Den elektriske ventilator aktiveres om nødvendigt, og kølemidlets temperatur eller trykket i klimaanlægget styres af sensorer.


INDKØLER
Intercooleren
er en luft-til-luft-køler, der er placeret i nærheden af køleren, normalt under den. Denne veksler afkøler luften fra kompressoren for at udnytte turboladernes fulde potentiale. Køligere (og dermed tættere) luft giver bedre ydeevne og lavere brændstofforbrug og dermed mindre forurening.
Magneti Marelli Parts & Services Intercooler-serien omfatter de vigtigste applikationer for i alt 135 produkter..
 

VARMEANLÆG
Varmeanlægget er en luft-væskeveksler, som ved at udnytte den varme, der opsamles af kølemidlet, opvarmer luften, inden den ledes ind i passagerrummet. Takket være denne lille radiator er der garanti for komfort i køretøjet i de kolde måneder.
Magneti Marelli Parts & Services tilbyder en række 105 produkter til de fleste bilapplikationer.


VENTILATOR I PASSAGEROMRÅDET
Denne komponent er placeret bag instrumentbrættet og er kernen i køretøjets komfort. Den har til opgave at ”blæse” luft ind i passagerkabinen. Luftstrømmen ledes efter passende afkøling eller opvarmning til luftudluftningsåbningerne.
Magneti Marelli Parts & Services tilbyder et stort udvalg af 220 produkter.
 

TERMOSTATER
Disse små komponenter, der er mekaniske, elektriske og sidst også elektronisk styrede, gør det muligt at opretholde motorens optimale driftstemperatur. 
Magneti Marelli Parts & Services tilbyder et fornyet udvalg af over 300 koder til en bred dækning af bilparken.


VANDPUMPER
En korrekt fungerende vandpumpe sikrer, at motorens kølevæske strømmer korrekt gennem kølesystemet. De er 100 % testet og kvalitetssikret og er udstyret med alle komponenter (lejer, pumpehjul osv.) af samme kvalitet som de originale for at garantere et fremragende resultat: perfekt anvendelighed og lang levetid.
Magneti Marelli Parts & Services-vandpumper, en serie på 450 koder i konstant udvikling, tilbyder overlegen køleydelse og længere levetid.